Transportatorii renunță la protest din respect pentru Regele Mihai

Transportatorii renunță la protest din respect pentru Regele Mihai
Președintele COTAR Vasile Ștefănescu a declarat la REALITATEA TV că din respect pentru Majestatea Sa protestele transportatorilor nu vor mai avea loc.

Vasile Ștefănescu a declarat la REALITATEA TV că transportatorii nu vor mai ieși în stradă din respect pentru Regele Mihai, dar și pentru că protestatarii au ajuns la un consens.

„Am ajuns la un consens cu domnul ministru să scoatem o sitangmă în așa fel încât legile țării să se aplice la fel pentru toată lumea. Mitingul a fost suspendat la rugămintea doamnei primar și a ministrului Transportului Felix Stroe. Sperăm că nu-și ia un angajament doar de ochii noștri. Toți eram pregătiți ca mâine să ieșim în toată țara", a declarat președintele COTAR la REALITATEA TV.

Aproximativ 35.000 de transportatori de persoane trebuiau să protesteze, miercuri, în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară, împotriva pirateriei şi evaziunii fiscale.

"Domnule prim-ministru, nu cerem bani, nu cerem facilităţi fiscale, cerem o simplă reglementare. A devenit deja penibilă situaţia în care ne puneţi, prin tăcerea domniei voastre! Dacă nici în urma protestului care se va desfăşura miercuri, 13 decembrie, nu se va schimba nimic în atitudinea Guvernului faţă de piraterie, evaziunea fiscală, frauda şi concurenţa neloială din transporturi, pe 20 decembrie 2017, din toată ţara se vor deplasa coloane de maşini către Bucureşti, pentru un miting în faţa Guvernului, în vederea respectării legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

 

Comenteaza