Directorul Aeroportului Cluj prezidează o importantă conferinţă de profil la Singapore

Directorul Aeroportului Cluj prezidează o importantă conferinţă de profil la Singapore
David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, prezidează una dintre cele mai prestigioase conferinţe din domeniul aviaţiei, „Operational Excellence in Airports Summit 2018”, care are loc la Singapore în perioada 30 ianuarie - 2 februarie.

La invitaţia organizatorilor, David Ciceo va conduce, pe parcursul a două zile, lucrările summit-ului care aduce în centrul atenţiei aspectele operaţionale ale managementului aeroportuar.
Conferința reuneşte importanţi factori de decizie, reprezentanţi ai operatorilor aeroportuari din întreaga lume, iar dezbaterile vor oferi o perspectivă unică asupra modului în care activităţile şi procedurile operaționale pot fi îmbunătăţite.

Temele de discuţie abordate includ aspecte legate de rutina operaţională, dar şi de aplicarea bunelor practici privind operarea în situaţii de criză, controlul costurilor, adaptarea infrastructurii şi a logisticii la un număr de pasageri în creştere, precum şi planificarea resurselor financiare şi umane.
Cu această ocazie, David Ciceo va prezenta un studiu de caz despre Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj. Intitulată „Excelenţă operaţională. Rolul Regulamentului 139 în Europa - Lecţiile învăţate", prezentarea punctează strategiile adoptate de managementul aeroportului clujean pentru a face faţă provocărilor aduse de creşterea semnificativă a traficului de pasageri.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj a încheiat anul 2017 cu un număr record de 2.690.000 de pasageri, ceea ce reprezintă o creştere cu 43% mai mult faţă de anul 2016. În prezent, Aeroportul Internaţional Cluj oferă curse către mai mult de 40 de destinaţii din 20 de ţări.

Comenteaza