FedCup | Canadienii, impresionaţi de Cluj. "Lumea este foarte prietenoasă, iar cafeaua mare este cu adevărat mare" FOTO + VIDEO

FedCup | Canadienii, impresionaţi de Cluj.
Caroline Anderson, editor la site-urile oficiale ale Federaţiei Canadiene de Tenis şi Rogers Cup, însoţeşte echipa de Cupa Federaţiei a Canadei la Cluj-Napoca şi ţine un "jurnal" despre experienţa pe care o are România.

Jurnalista a sosit, luni seară, la Cluj Napoca, după un drum cu escale la Zagreb şi Varşovia.

"Ţara este frumoasă, lumea este foarte prietenoasă, iar cafeaua mare este cu adevărat mare", au fost primele ei impresii după sosirea în România, referindu-se la faptul că în Croaţia nu a găsit o cafea cu adevărat mare, scrie newsro.

 

Marţi, Caroline Anderson a vizitat Salina Turda. Ea a înregistrat un flim cu experienţa avută la salină, în care se declară impresionată de obicetivul turistic.

"Este uimitor. Este incredibil, designerii au făcut o treabă fantastică. Lacul e ca în lumea lui Harry Potter. Ce atracţie, aici, în România!", sunt câteva dintre afirmaţiile ei.

Anderson a mers apoi la un restaurant local, unde a mâncat langoşi, kurtoskalacs şi ciorbă de burtă, înainte de a reveni la Cluj-Napoca.

Partida România - Canda va avea loc, sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a competiţiei.

Comenteaza