Gala Mixed Martial Arts la Cluj

Gala Mixed Martial Arts la Cluj
Luptători de prim rang din România şi Germania îşi vor măsura forţele în cadrul galei Mixed Martial Arts la Cluj, care va avel loc la Cluj pe data de 29 octombrie.

Luptători de prim rang din România şi Germania îşi vor măsura forţele în cadrul galei Mixed Martial Arts, care va avea loc la Cluj în data de 29 octombrie, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Potrivit organizatorilor, România va lupta împotriva Germaniei, cu o echipă formată din sportivii profesionişti: Alexandru Lungu, Gomboş Andrei (Eci), Ştefan-Iulian Gheba, Ion Pascu, Zsolt Balla, Florin Ilie Popa şi Adrian Grec. Echipa Germaniei va fi formată din: celebrul Andreas Kraniotakes, Gregor Herb, Benjamin Brinsa, Martin Vath, Mathias Schuck şi Sebastian Nowak.

„Vrem să oferim clujenilor şi nu numai, un eveniment de neuitat în care se vor combina competițiile de lupte full-contact cu demonstrații sportive, multe surprize şi adrenalină, fete frumoase şi un concert Puya de zile mari. Seara se va încheia cu un afterparty într-unul din cluburile clujene, unde vor fi prezenţi toţi luptătorii şi la care vor avea acces doar spectatorii GALEI", susţin organizatorii.

Toţi cei interesaţi de eveniment îşi pot achiziţiona biletele on-line de pe www.biletoo.ro și de pe www.blt.ro.

Mixed Martial Arts este un stil de luptă full-contact, fiind sportul care permite utilizarea celui mai mare număr de tehnici de luptă, rezultate din îmbinarea altor stiluri, având un regulament foarte permisiv.

 

 

Comenteaza