12 doctoranzi de la UBB protestează pentru a treia zi consecutiv

12 doctoranzi de la UBB protestează pentru a treia zi consecutiv
Tinerii sunt nemulţumiţi pentru că nu şi-au primit bursele doctorale pe POSDRU şi susţin că nu au primit vreun răspuns oficial din partea instituţiei de învăţământ.

12 doctoranzi de la Universitatea "Babeş-Bolyai" (UBB) protestează pentru a treia zi consecutiv în faţa sediului instituţiei, pentru că nu şi-au primit bursele pe POSDRU de mai bine de jumătate de an.

"Deşi plouă suntem tot aici. Nu înţelegem de ce ne ignoră toată lumea. Noi nu reproşăm nimic nimănui. Vrem să primim un răspuns oficial în ceea ce priveşte situaţia în care ne aflăm", spune Ioana Manta, doctorand în anul 3 la Istorie.

Tinerii au înaintat o scrisoare deschisă cu trei săptămâni înainte de a ieşi în stradă, în care solicitau un răspuns oficial UBB referitor la situaţia lor.

"Am depus scrisoarea deschisă la registratura universităţii, în care ne-am expus situaţia şi anunţam că vom ieşi în stradă dacă nu vom primi un răspuns. Plângerile se referă la bursele pe care nu le-am primit şi la prelungirea termenului de susţinere a doctoratului", arată Ioana.

 

 

Comenteaza