14 persoane reţinute la Cluj şi amenzi de 7.000 lei

14 persoane reţinute la Cluj şi amenzi de 7.000 lei
14 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost reținute pentru 24 de ore de către polițiștii din municipiul Cluj-Napoca. Ulterior reținerii, 8 persoane au fost arestate preventiv, iar 6 au fost plasate sub control judiciar.

În perioada 6-12 noiembrie, în urma activităților desfășurate de către Poliția Municipiului Cluj-Napoca, 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, tâlhărie, loviri sau alte violențe. În urma reținerii lor de către polițiști, față de opt persoane a fost dispusă arestarea preventivă, celelalte fiind puse sub control judiciar.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru menținerea unui climat de siguranță, fiind luate măsuri ferme față de cei care încalcă legea. Acțiunile preventive, cu efective mărite, sunt intensificate pe raza municipiului, pentru prevenirea faptelor antisociale.

"La data de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 au organizat și au desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza de competență. În intervalul 02:00-05:00, polițiștii au acționat în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale, a furturilor din locuințe, precum și a transporturilor ilicite de mărfuri. În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul celorlalte secții urbane, polițiști rutieri și din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida", transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj. 

În cadrul acțiunii au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea regimului rutier. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Acțiunile preventiv-reactive ale polițiștilor vor continua.

Comenteaza