15 angajatori de top caută medici şi asistente la Cluj

15 angajatori de top caută medici şi asistente la Cluj
Clinici si spitale din Europa caută medici şi asistenti clujeni, la a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice
În noiembrie şi decembrie, patru mari centre universitare din România vor găzdui cea de a cincea editie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, primul de acest gen din Europa Centrala şi de Est.

Evenimentul este organizat de dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru România.

Târgul porneşte de la Cluj, unde selecţia se va face în 13-14 noiembrie. Târgul va continua la Timişoara în 20-21 noiembrie, Iaşi, în 27-28 noiembrie,  şi Bucureşti, în 4-5 decembrie.

La ediţia de la Cluj vor fi prezente cu oferte de muncă 15 dintre cele mai cunoscute agenţii de recrutare de nivel european şi angajatori de top, precum Suedharz Krankenhaus, un spital ultra-modern cu 800 de paturi localizat in Nordhausen, Germania.

Intrarea este liberă. Vizitatorii sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 11.00 şi 18.00, şi duminică între 10.00 şi 16.00.
Comenteaza