2.000 de vizitatori la târgul de joburi de la Cluj Arena

2.000 de vizitatori la târgul de joburi de la Cluj Arena
Numărul vizitatorilor la târgul de joburi "Nu renunţ!", organizat ieri la stadionul Cluj Arena, a ajuns la 2.000 de persoane, anunţă azi organizatorii.

La târg şi-au prezentat ofertele 45 de angajatori, între care Office Depot, Emerson, Sykes sau Romtelecom, cu 700 delocuri de muncă. Participanții au avut acces la instrumente de autoevaluare pentru a vedea care le sunt domeniile de expertiză.

"Mi s-a părut o oportunitate. Au fost destul de multe oferte, mai puțin în domeniul în care am terminat facultatea. Am aflat despre noi cursuri, am făcut testul de interese profesionale și m-a ajutat să mă cunosc mai bine. Am văzut că a fost un târg ghidat, am mai fost la alte târguri și erai dezorientat", a spus unul dintre vizitatori, Maria Dranca. Persoanele interesate pot apela la Centrul de Incluziune Profesională din strada Cardinal Iuliu Hossu 16 pentru informare sau consiliere. Târgul face parte dintr-un proiect finanţat cu bani europeni, "Nevoia de Orientare, Reorientare și Dezvoltare" (NORD).

Grupul țintă al proiectului este format din şomerii din regiunea de dezvoltare Nord-Vest, dar în special cele din Cluj-Napoca și șase regiuni rurale - Mihai Viteazu, Iara, Călățele, Ciucea, Poieni şi Negreni.

Comenteaza