3 pe-un loc la Arhitectură, la UTCN

3 pe-un loc la Arhitectură, la UTCN
259 de candidaţi s-au înscris la examenul de admitere în Facultatea de Arhitectură a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Pe 89 de locuri concurează 260 de candidaţi.

"Înscrierile la Arhitectură s-au terminat astăzi. Pe 89 de locuri avem 259 candidaţi", a arătat purtătorul de cuvânt al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN), Mirela Boţan.

Înscrierile la Facultatea de Arhitectură se termină astăzi, la ora 15. Concurenţii vor trebui să treacă de un examen de admitere compus dintr-o probă de desen liber şi o probă de desen tehnic. Probele se vor desfăşura în 21 şi 22 iulie.

Înscrierile la celelalte specializări de la UTCN continuă până în 23 iulie. Un clasament provizoriu arată că la Automatică şi Calculatoare concurenţa e de doi pe un loc.

"La Automatică şi Calculatoare, pe 590 de locuri, avem 1053 de candidaţi. La Construcţii sunt până în acest moment 395 de concurenţi pe 428 locuri, iar la comisia de Electrotehnică s-au înscris 2.480 de candidaţi pe 2.144 de locuri. La aceste specializări înscrierile se vor încheia în 23 iulie", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei.

 

Comenteaza