300 de clujeni au strâns, sărind, peste 26.000 de lei pentru copiii bolnavi de cancer

300 de clujeni au strâns, sărind, peste 26.000 de lei pentru copiii bolnavi de cancer
Peste 300 de persoane au sărit sâmbătă pentru a sprijini copiii diagnosticați cu cancer și cu alte boli grave, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a evenimentului caritabil "Kangoo Jumps pentru Viață".

Iubitorii sportului Kangoo Jumps au participat la sesiunile susținute de presenteri renumiți din țară și din străinătate, care s-au alăturat evenimentului pro-bono pentru a contribui la strângerea de fonduri în beneficul copiilor suferinzi.

Suma strânsă la finalul evenimentului, din donarea taxei de participare, a fost de 26.420 lei, fonduri ce vor asigura pe parcursul acestui an o parte din serviciile de consiliere psihologică, nutrițională, de recuperare medicală și art-terapie de care beneficiază copiii bolnavi în cadrul Centrului Steluțelor, înființat de Asociația M.A.M.E.

‚,Mă bucur foarte mult că, de la an la an, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață reunește tot mai multe persoane care doresc să fie alături de copiii grav bolnavi de care avem grijă. Le mulțumim tuturor, dar în mod special celei care a adus acest sport în România, Kinga Sebestyen, alături de care organizăm evenimentul de șapte ani. În tot acest timp a devenit un prieten apropiat al organizației și al copiilor pe care îi ajutăm", a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

În cadrul evenimentului, participanții s-au bucurat, de asemenea, de premiile câștigate la tombola pregătită de organizatori și de momentele artistice susținute de Trupa Sobis, coordonată de Camelia Dinu, trupa de copiii din Cluj, coordonată de Marius și Brîndușa Rusu, dar și de show-ul lui Vasilică Ceterașu, fost participant la Vocea României.

Invitatul special a fost Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, care a susținut alături de Kinga Sebestyen o sesiune de Kangoo Kick and Punch.

Comenteaza