54 de permise reţinute şi 391 de amenzi la Cluj

54 de permise reţinute şi 391 de amenzi la Cluj
Poliţiştii rutieri au făcut controale în trafic, în perioada 25-27 noiembrie, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă normele rutiere generatoare ale accidentelor rutiere grave, înregistrate pe Drumul Naţional nr. 1.

Aceștia au acționat cu precădere în zonele în care au fost înregistrate accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, nerespectarea regulilor privind prioriatea pietonilor și nerespectarea regulilor privind depășirea.

Astfel, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 391 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 119 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 9 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 19 pentru nerespectarea regulilor privind prioriatea pietonilor, restul de 244 fiind pentru alte abateri.

Cu această ocazie, au fost constatate și 9 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Având în vedere abaterile depistate, poliţiştii rutieri au reţinut 54 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Comenteaza