6.000 de spectatori la concertul caritabil Voltaj

6.000 de spectatori la concertul caritabil Voltaj
Trupa Voltaj a umplut, joi seara, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Turneul "Din toată inima" a adus la Cluj momente speciale. Alături de Voltaj, pe scenă a urcat şi orchestra filarmonică Simona Strugaru Symphonics, formată din 45 de muzicieni. Timp de două ore, spectatorii au fost încântaţi de hiturile trupei, reinterpretate într-o manieră deosebită. Piese precum "Hai sus", "Albinutza" sau "Dă vina pe Voltaj" au ridicat publicul în picioare, iar copiii s-au dovedit a fi cei mai încântaţi de spectacolul oferit.

Potrivit solistului Călin Goia, concertul este cea mai mare producţie a unei trupe româneşti, iar pe scenă au fost montate peste 300 de aparate, printre ele şi lumini de ultimă generaţie care nu au mai fost folosite în niciun concert din România. 

Încasările spectacolului merg la Crucea Roșie, pentru a veni în sprijinul victimelor tragediei din clubul Colectiv. Membii trupei au mărturisit că au avut, la rândul lor, prieteni şi cunoştinţe care şi-au pierdut viaţa în incendiul care a mistuit clubul bucureştean. Din biletele vândute la Cluj, s-au strâns aproape 200.000 de lei.

Conform reprezentanţilor Crucii Roşii România, distribuirea fondurilor va avea două componente: o parte din bani va merge către unităţile medicale în care există victime internate, iar cealaltă parte se va adresa pacienţilor care vor avea în continuare nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu.

 

Comenteaza