80 de fani ploieşteni, aşteptaţi la meciul cu „U” Mobitelco

80 de fani ploieşteni, aşteptaţi la meciul cu „U” Mobitelco
Un număr de aproximativ 80 de fani ai echipei de baschet masculin CSU Asesoft Ploieşti şi-au făcut anunţată prezenţa la meciul din această după-masă cu „U” Mobitelco BT Cluj.

Galeria ploieşteană va avea în contrapondere aproximativ 3.000 de fani ai echipei clujene, care urmează să participe la meci.

Ploieştenii speră că elevii antrenaţi de Arnautovic vor reuşi să câştige şi să trimită finala în meciul decisisv, care ar urma să se dispute la Ploieşti.

„O finală atât de electrizantă, cu partide decise pe muchie de cuţit, ar avea nevoie de un meci decisiv, pentru a-şi respecta statutul. Acesta este şi gândul cu care ploieştenii abordează partida cu numărul 6 a seriei, una pe cât de dificilă, pe atât de importantă pentru campioana en-titre", se precizează într-o avancronică a partidei, postată pe site-ul oficial al echipei CSU Ploieşti.

În textul respectiv se adaugă că în cele cinci meciuri disputate până acum ploieştenii au înscris cu 6 puncte mai mult, 370 - 364.

Meciul 6 dintre „U" Mobietlco BT Cluj şi CSU Asesoft Ploieşti, din cadrul finalei campionatului naţional de baschet masculin se va disputa astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct pe TVR 3 şi LIVE TEXT pe ziuadecj.ro.

 

Comenteaza