A accidentat mortal un pieton şi a fugit de la locul faptei. Are doar 18 ani

A accidentat mortal un pieton şi a fugit de la locul faptei. Are doar 18 ani
Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un şofer implicat într-un accident rutier mortal. Conducătorul auto a fugit de la locul faptei.

La data de 6 ianuarie 2018, în jurul orei 20:35, pe DC 140, pe raza comunei Gârbău, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, conducătorul autovehiculului părăsind locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Conform verificărilor efectuate, conducătorul unui autovehicul care circula pe DC 140, pe raza comunei Gârbău, ar fi surprins şi accidentat un bărbat, de 43 de ani, din comuna Sânpaul, localitatea Sardu, care, în calitate de pieton, s-ar fi deplasat pe drumul comunal. Pietonul a fost găsit în stare gravă, fiind declarat decesul acestuia la faţa locului de către echipajul medical.

Pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul şi identificarea conducătorului auto, a fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Poliţiei oraşului Huedin, Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin şi ai Serviciului Criminalistic, aceştia demarând de îndată verificări.

Astfel, la data de 7 ianuarie 2018, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Mintiu Gherlii, bănuit că ar fi condus autovehiculul care l-ar fi accidentat pe bărbatul în vârstă de 43 de ani.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul penal.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza