A fost găsit unul dintre cei șase cai de rasă furați acum doi ani de la un clujean

A fost găsit unul dintre cei șase cai de rasă furați acum doi ani de la un clujean
| Foto: arhivă

Șase cai în valoare de 100.000 de lei au fost furați din comuna Poieni în martie 2019, iar în această săptămână, polițiștii au recuperat una dintre cabaline, evaluată la 6.000 de euro.

Potrivit polițiștilor, în noaptea dinspre 16 spre 17 martie 2019, în intervalul orar 23.00-07.00, din extravilanul localității Hodișu, comuna Poieni, s-ar fi sustras șase cabaline, cauzându-se un prejudiciu estimat la circa 100.000 de lei.

"La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Huedin și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Blaj, județul Alba, în cadrul activităților de cercetare care vizează săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat", transmite IPJ Cluj.

Percheziția derulată joi, 10 martie, a condus la identificarea și ridicarea unuia dintre exemplarele cabaline, evaluat la suma de 6.000 de euro.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor, stabilirii cu exactitate a stării de fapt și recuperării prejudiciului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza