A intrat în magazin şi a pocnit-o, din senin, pe vânzătoare

A intrat în magazin şi a pocnit-o, din senin, pe vânzătoare
Incidentul a avut loc sâmbătă într-un magazin alimentar de pe Calea Bucureşti din Cluj-Napoca.

Vânzătoarea, o femeie aflată în preajma pensionării, povesteşte că sâmbătă, 8 august, se afla singură în magazinul alimentar de pe Calea Bucureşti, când s-a trezit la tejghea cu un individ ciudat, în vârstă, cu aspect de vagabond. Acesta, fără să stea prea mult pe gânduri i-a tras femeii un pumn puternic în figură, după care a luat-o la fugă.

"Nu sunt multe de spus: a intrat şi m-a pocnit, fără să-mi spună ceva. Cred că omul era beat, fiindcă altfel nu-mi pot explica gestul său", povesteşte femeia, pe culoarele I.M.L. Cluj, având pe nas o pereche uriaşă de ochelari de soare, care îi mascau întrucâtva vânătaia de sub ochiul drept. Ea spune că din fericire poliţiştii din zonă l-au reţinut în scurt timp pe făptaş şi apoi l-au amendat, pentru fapta sa. E spune că va înainta pe numele agresorului plângere penală pentru a-l face să plătească pentru gestul său.

"E vorba de un bărbat în vârstă de 68 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a lovit cu pumnul o femeie, vânzătoare la o societate comercială. Agresorul a fost identificat şi sancţionat contravenţional, pentru încălcarea art.2, pct. 24 din Legea 61/1991, primind o amendă de 200 de lei. Acum, rămâne la latitudinea victimei dacă aceasta depune plângere penală sau nu", a declarat pentru Ziua de Cluj, comişarul-şef Daniel Boie, din cadrul IPJ Cluj. După ce-au consultat-o pe femeie, medicii legişti i-au eliberat un certificat în care îi recomandă trei zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza