Update Foto A luat foc Sinterom! Arde o hală a combinatului lui Vuza

A luat foc Sinterom! Arde o hală a combinatului lui Vuza
A luat foc Sinterom! Arde o hală a combinatului lui Vuza
A luat foc Sinterom! Arde o hală a combinatului lui Vuza
A luat foc Sinterom
A luat foc Sinterom
A luat foc Sinterom
A luat foc Sinterom
A luat foc Sinterom
A luat foc Sinterom
A luat foc Sinterom!

O hală din incinta combinatului Sinterom, de pe platforma industrială a municipiului Cluj-Napoca, a luat foc în jurul orei 09:00. 

UPDATE:  Ca urmare a incidentului din această dimineață, reprezentanții Sinterom transmit următoarele: 

„Pentru compania noastră, incediul care a avut loc astăzi, într-o hală aflată în conservare de 10 ani pe platforma companiei reprezintă un eveniment deosebit, pe care îl tratăm cu seriozitate și implicare. Regretăm incidentul și ne-am fi dorit ca Remat Brașov, firma care își desfășura activitatea în hala noastră să fi acordat o atenție sporită acțiunilor de siguranță privind incendiile.

Din momentul producerii incidentului au fost luate toate măsurile prevăzute de lege pentru a stinge incendiul și a securiza zona. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a întocmit un proces verbal și a constatat ca nu sunt pagube materiale și totul este în siguranță acum.

Siguranța angajaților și colaboratorilor noștri este întotdeauna o prioritate pentru noi, de aceea mulțumim pompierilor pentru intervenția rapidă."

------------------------------------------------------------------------------------

"Incendiu la o hală din incinta combinatului Sinterom, pe B-dul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca", a anunțat ISU Cluj. Fumul negru putea fi văzut de la mare distanță. În cele din urmă incendiul de pe platforma industrială a orașului a fost stins. 

Fabrica de componente auto a fost marcată în ultima vreme de mai multe evenimente. Conducerea combinatului a anunțat acum un an că va opri fabricarea de “produse sub contracte păguboase pentru societate” încheiate cu companii multinaționale pentru a putea asigura plata angajaților. 

Au fost concediați colectiv 62 de salariați. Planul de reorganizare a stârnit nemulțumirea unei părți importante a salariaților, care au pornit o acțiune de protest prin întreruperea activității. Conducerea a decis să închidă trei secții. Pentru a cofinanța un proiect european, șefii societății au gajat cu hale și depozite.

Combinatul a fost înființat în 1936 sub numele de Uzina Triumf, fabricând produse chimice. În 1970 începe fabricația de piese sinterizate din pulberi metalice feroase și neferoase, sub licență Metafram (Franța), iar patru ani mai târziu își schimbă numele în Sinterom ca urmare a creșterii ponderii produselor sinterizate. Din 2000 Sinterom intră în componența grupului industrial Serviciile Comerciale Române, controlat de omul de afaceri Ștefan Vuza, poziționat pe locul I în topul celor mai bogați clujeni.

Comenteaza