Foto A nins la Cluj și au început problemele pe șosele...

A nins la Cluj și au început problemele pe șosele...
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Șoferii clujeni au postat imagini cu porțiuni de drum acoperite cu zăpadă și reclamă faptul că acestea nu sunt deszăpezite.

A nins abundent la Cluj, iar drumurile au fost acoperite cu un strat consistent de zăpadă. Șoferii au postat imagini de pe șosele, inclusiv de pe autostradă, reclamând faptul că cei de la deszăpezire nu își fac treaba:

"Autostrada A3. Rușine!"

A nins la Cluj și au început problemele pe șosele...

"Oare primaria a uitat ca are totusi o bucatica de centura si trebuie curatata? Grija mare, nu circula echipaje de deszapezit pe tronsonul Valcele-Borhanci si e strat generos depus", a scris cineva pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

A nins la Cluj și au început problemele...

"În zona Santioana ambulanța avariată....drum deloc curățat...in caz de urgențe... elicoptere"

A nins la Cluj și au început problemele pe șosele...

Au apărut și replicile:  "Nici in Germania nu e mai bine. E iarna, ce naiba" / "uni ar dori ca în fata fiecărei mașini sa fie cite o mașină sa -I curețe drumul. E IARNA! COD GALBEN DE NINSORII!!!!" / "Nu va gândiți un pic..... La cum a nins de mult singura șansă să fie curate drumurile era sa avem toată lumea pe mașinile personale pluguri. Dacă primăria ar avea în jur de 100 mașini de deszăpezire care merg cu 20-30km/ora în cât timp credeți ca ar termina toate drumurile din judet"

Clujul, sub COD GALBEN de ninsori și viscol

Administrația Națională de Meteorologie a emis, ieri, o avertizare cod galben de ninsori pentru zona Transilvaniei, inclusiv Cluj. Atenționarea este valabilă până astăzi, la ora 10:00.

Comenteaza