A patra oară nu l-au mai iertat! Clujeanul prins la volan fără permis a ajuns după gratii

A patra oară nu l-au mai iertat! Clujeanul prins la volan fără permis a ajuns după gratii

Un bărbat din Apahida a fost arestat preventiv după ce a fost prins, pentru al patrulea an consecutiv, circulând fără permis. 

Bărbatul de 32 de ani, din comuna Apahida, care a fost depistat de către poliţiştii din cadrul postului comunal conducând fără permis, a fost prezentat în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Luni, 10 februarie, în jurul orei 15:00, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul postului comunal  au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului după ce a fost prins, din nou, conducând fără permis.

Potrivit polițiștilor, este a patra oară când bărbatul a fost prins circulând fără permis, acesta fiind depistat și în anii anteriori (2017, 2018, 2019) în trafic, neavând permis de conducere. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Comenteaza