A reapărut ştampila dispărută în primul tur. Cum s-a lămurit misterul

A reapărut ştampila dispărută în primul tur. Cum s-a lămurit misterul
Ştampila ce a dispărut în primul tur al alegerilor prezidenţiale de la o secţie de votare din Cluj-Napoca a fost găsită.

VOT PREŞEDINTE 2014. La două săptămâni după raportarea dispariţiei unei ştampile cu menţiunea "VOTAT" de la secţia de votare Nr. 2, amenajată în incinta Colegiului Economic "Iulian Pop", aceasta a reapărut. A fost adusă înapoi de o bătrânică de 84 de ani, care susţine că ar fi uitat-o în buzunar.

În momentul de faţă, clujeanca este interogată de poliţişti, care încearcă să stabilească dacă fapta a fost făcută cu intenţie sau dacă este vorba doar de o greşeală.

Bătrânica ar fi găsit ştampila în buzunarul hainei cu care fusese îmbrăcată şi în primul tur, în momentul în care a vrut să meargă la vot.

"Am fost informaţi că o persoană în vârstă s-a prezentat cu ştampila de vot la secţia doi, ştampila care a dispărut în turul întâi de alegeri. Se pare că ar fi plecat cu ea acasă. A fost reţinută ştampila, a fost reţinută şi femeia, iar poliţia s-a prezentat pentru a-i lua o declaraţie", a spus Monica Trofin, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Cluj.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Surse din Poliţie susţin că informaţiile legate de incident vor fi făcute publice abia la ora 17:00, de către reprezentanţii MAI.

Comenteaza