A trebuit ca o copilă să ajungă în spital ca să marcheze trecerea de pietoni. Se cere pasarelă pentru pietoni la Metro

A trebuit ca o copilă să ajungă în spital ca să marcheze trecerea de pietoni.  Se cere pasarelă pentru pietoni la Metro

O tânără de 19 ani a fost spulberată, marți, pe trecerea de pietoni de la complexul comercial Metro. Miercuri, drumarii revopsesc trecerea de pietoni. Şoferii spun că soluţia nu rezolvă problema, în zonă fiind nevoie de o pasarelă pentru pietoni sau măcar de limitatoare de viteză pe Drumul Național nr. 1, unul dintre cele mai periculoase din ţară. 

"Se trasează trecerea de pietoni la Metro!!!", scrie un utilizator Info Trafic, jud. Cluj. "În loc de trasat încă o trecere mai bine puse nişte speed bumps. Sau mai bine o pasarelă....", "Să facă bine să "traseze" o pasarelă pentru pietoni... cel mai bine...", au spus alţi şoferi. "Până şi un radar cu trimitere amenzi acasă ar fi bun acolo", "Aşteptăm semaforul cu buton", au fost alte replici din partea conducătorilor auto. 

Amitim că, marţi, un conducător auto a surprins și accidentat pe trecerea pentru pietoni o fată de 19 ani, din Cluj-Napoca. Şoferul, un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, se deplasa dinspre Huedin spre Cluj-Napoca. Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU). 

Comenteaza