A vrut să-şi facă dreptate cu pistolul, într-un magazin din Mărăşti VIDEO

A vrut să-şi facă dreptate cu pistolul, într-un magazin din Mărăşti VIDEO
A vrut să îşi facă singur dreptate şi a trecut la fapte. După o discuţie în contrdictoriu, un tânăr de 18 ani a amenințat un bărbat cu arma chiar în interiorul unui magazin alimentar din Cluj-Napoca. Tânărul a ieştit din magazin, unde a mai ameninţat o persoană. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incindentul s-a petrecut joi noapte, în jurul orei 23, pe strada Dâmbovița din Cluj-Napoca. Angajații magazinului alimentar au fost șocați aseară, când un tânăr de 18 ani a scos arma și a amenințat. Apoi acesta a a ieșit pe stradă, chiar în fața magazinului și a mai amenințat încă o persoană.

Incidentul a trecut neobservat de clujenii care locuiesc în zonă.

Cei doi bărbați amenințați de tânărul de 18 ani nu au dorit să facă plângere la poliție. "În interiorul unui magazin de pe strada Dâmboviței, un tânăr în urma unei discuții avute cu un alt bărbat l-a amenințat pe acesta cu un pistol, după care a iești în stradă unde a amenințat un alt bărbat. Ceilalți 2 bărbați implicați în eveniment nu au dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracțiunii de amenințare", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.

Tânărul de 18 ani a fost sancționat cu 4.000 de lei pentru port de armă fără drept, iar pistolul cu bile a fost confiscat de polițiști.


Reporter: Anca Baciu
Imagine: Florin Dan

 

Comenteaza