Update Foto Accident Cluj: Mașină răsturnată după un impact cu un tractor. Un tânăr a ajuns la spital/ Remorca tractorului, nesemnalizată corespunzător

Accident Cluj: Mașină răsturnată după un impact cu un tractor. Un tânăr a ajuns la spital/ Remorca tractorului, nesemnalizată corespunzător
Accident Cluj: Mașină răsturnată după un impact cu un tractor. Un tânăr a ajuns la spital
Accident Cluj: Mașină răsturnată după un impact cu un tractor. Un tânăr a ajuns la spital
Accident Cluj: Mașină răsturnată după un impact cu un tractor. Un tânăr a ajuns la spital

Un grav accident de circulație, în care au fost implicate un autoturism și un tractor cu remorcă, a avut loc marți noaptea, în Câțcău.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Câțcău. La fața locului au găsit o mașină răsturnată și un tractor cu remorcă.

"Din fericire nu au fost persoane încarcerate. Un bărbat de 26 de ani a fost transportat la spital de către echipajele SMURD. Acesta era semiconștient, însă nu suferise leziuni care să îi pună viața în pericol", a transmis ISU Cluj.

La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

UPDATE: Accidentul a avut loc în jurul orei 21.50, în apropierea localității Câțcău.

Potrivit poliţiştilor, din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un ansamblu de vehicule, format dintr-un utilaj agricol (tractor) și remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Câțcău și un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Maramureș.

După impact, autoturismul s-a răsturnat, iar tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri de specialitate.

"În urma verificărilor, polițiștii au constat că remorca nu figura ca fiind înmatriculată sau înregistrată și nu era semnalizată corespunzător.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza