News alert Update Video Foto Accident Cluj: Microbuz cu pasageri, lovit de tren. Nouă răniți/ A fost activat PLANUL ROȘU

Accident Cluj: Microbuz cu pasageri, lovit de tren. Nouă răniți/ A fost activat PLANUL ROȘU
Accident Cluj: Microbuz cu pasageri, lovit de tren. Opt răniți/ A fost activat planul roșu
Accident Cluj: Microbuz cu pasageri, lovit de tren. Opt răniți/ A fost activat planul roșu

Un microbuz cu pasageri a fost izbit de tren pe un drum comunal din județ, la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată.

UPDATE 3: Conform ISU Cluj, în duba lovită de tren au fost 10 persoane, dintre care 9 au fost accidentate: "Șoferul fără îngrijiri medicale este la poliție. Până în acest moment au fost transportate 8 persoane/victime".

UPDATE 2: 6 persoane au fost transportate la spital. O fetiță de 13 ani, stabilă și conștientă, a fost preluată cu elicopterul SMURD și transportată la UPU Cluj.

UPDATE: ISU Cluj transmite că a fost activat planul roșu de intervenție. 

La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD.

___________________________________

Impactul s-a produs la pasajul de cale ferata, din localitatea Urișor, comuna Cășeiu, între un microbuz și trenul regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Conform primelor date, 8 persoane, pasagere în microbuz, sunt rănite. Potrivit polițiștilor, șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Comenteaza