Update ACCIDENT cu 4 maşini pe strada Horea din Cluj-Napoca / IPJ Cluj: Coliziune față-spate

ACCIDENT cu 4 maşini pe strada Horea din Cluj-Napoca / IPJ Cluj: Coliziune față-spate

În dimineaţa de miercuri, 1 noiembrie s-a produs un accident de circulaţie pe strada Horea din Cluj-Napoca, în care au fost implicate 4 autoturisme. 

Referitor la accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca, ISU Cluj a transmis că au fost 4 autoturisme implicate, iar în urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ, a mai precizat ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au transmis cum s-a produs accidentul de pe strada Horea. "La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Horea din Cluj-Napoca, în urma căruia 4 autoturisme au fost avariate.

Din primele verificări a reieșit că a fost produsă o coliziune față-spate între 2 autoturisme, iar ulterior, un conducător auto, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi încercat să evite coliziunea cu cele două autovehicule și ar fi acroșat unul dintre acestea, iar mai apoi un taximetru.

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul", a precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza