Accident cu patru victime pe o stradă din Cluj

Accident cu patru victime pe o stradă din Cluj
La fața locului au fost trimise două ambulanțe, un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în județul Buzău, în timp ce se deplasa dinspre Codor spre Dej, ajuns pe strada Varga Katalina, într-o curbă la stânga, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit de polei, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde a colizionat frontal cu un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Cluj, relatează dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit două ambulanțe, un echipaj SMURD, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, dar și polițiștii.

În urma impactului, au rezultat patru victime cu politraumatisme minore. Două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportați la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare. Un alt bărbat, rănit ușor, a refuzat transportul.

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

 

Comenteaza