Accident cu poliţişti de la Rutieră în sensul giratoriu din Mărăşti

Accident cu poliţişti de la Rutieră în sensul giratoriu din Mărăşti
O persoană a fost lovită, pe trecerea de pietoni, de o maşină în care se aflau doi poliţişti. Accidentul a avut loc în zona sensului giratoriu din Mărăşti.

"Accidentul s-a petrecut în zona sensului giratoriu, pe trecerea de pietoni dintre OMV şi cealaltă parte a străzii Aurel Vlaicu. Eu aşteptam în faţă la OMV să trec, persoana accidentată venea dinspre cealaltă parte, trecuse deja de jumătatea drumului, era angajată clar pe trecerea de pietoni, când a fost lovită de un Audi. Şoferul era în uniformă, iar cel din dreapta avea şi vestă reflectorizantă.  Persoana accidentată, o tânără, a <zburat> vreo doi metri, dar s-a ridicat repede în picioare, cu dureri de şold. Cei din autoturism au vrut să o urce în maşină şi să o ducă la spital, însă ea a refuzat zicând că nu are nevoie. Oamenii din jur au insistat şi s-a urcat totuşi. Totul a durat cam 30 de secunde", a povestit o martoră a accidentului pentru ziuadecj.ro.

Conform femeii, ambele persoane din autoturism erau cadre ale Poliţiei Rutiere. "Le-am zis atât celor doi: măcar cei de la Poliţia Rutieră ar trebui să ştie cum arată o trecere de pietoni". Femeia a mai spus că este posibil ca agentul cu vesta reflectorizantă să fie unul din membrii Comisiei de evaluare a candidaţilor care îşi susţin examenul pentru obţinerea permisului de conducere. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au precizat, în urmă cu aproximativ 20 de minute, că la 112 nu a fost făcută o sesizare şi că până la momentul de faţă nu au informaţii despre incident. Purtătorul de cuvânt al instituţiei a dat asigurări că IPJ nu are nimic de ascuns şi că în momentul în care vor fi aflate informaţii, ele vor fi comunicate.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, a precizat, la ora 21, că nu există niciun fel de informaţii8 cu privire la accidentul semnalat de ziuadecj.ro. 

UPDATE Persoana accidentată nu a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, a precizat pentru ziuadecj.ro medicul de gardă, doctorul Blaga.

Comenteaza