Foto Accident cu trei mașini pe Coposu. Șase persoane, consultate de medici

Accident cu trei mașini pe Coposu. Șase persoane, consultate de medici
Accident cu trei mașini pe Coposu. Șase persoane, consultate de medici
Accident cu trei mașini pe Coposu. Șase persoane, consultate de medici

Pompierii au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.

Conform ISU cluj, apelul de urgență a venit în jurul orei 18.40, fiind alertate pentru a se deplasa la intervenție două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. La fața locului echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD, dintre care un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

"În jurul orei 18.37, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.

Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Cluj, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, înspre strada Giordano Bruno, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme de pe banda a doua, care se aflau oprite pentru schimbarea direcției de deplasare spre stânga.

În urma impactului a fost nevoie de intervenția echipajului medical, iar 2 conducători auto, respectiv bărbatul de 37 de ani și o femeie de 37 de ani, au fost transportați la spital", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza