ACCIDENT cu trei morţi pe Valea Oltului. Şoferul vinovat era din Cluj - FOTO

ACCIDENT cu trei morţi pe Valea Oltului. Şoferul vinovat era din Cluj - FOTO
Trei persoane au murit, luni dimineaţa, într-un accident pe Drumul Naţional 7 - Valea Oltului, după ce o autodubă a pătruns pe contrasens şi a lovit un TIR. Şoferul vinovat era din Cluj.

„O dubă a lovit un TIR, după ce a rulat pe celălalt sens. Duba a pătruns pe contrasens pe fondul neadaptării vitezei la o curbă la stânga şi ploaie torenţială a pierdut controlul volanului. Sunt 3 victime decedate, doua tinere şi şoferul de pe dubă", a declarat Sandra Dăscălescu.

În urma impactului, ocupanţii autoutilitarei au rămas încarceraţi în autovehicul, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

„S-au anunţat trei victime încarcerate. S-a acţionat pentru descarcerarea victimelor şi acordarea primului ajutor. Din nefericire, au decedat cei trei ocupanţi ai dubiţei", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, locotenent colonelul Cătălin Popescu.

Timp de mai bine de o oră, traficul rutier pe DN 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zona localităţii Câineni, a fost blocat.

Dintre cele trei persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, două erau din Pakistan, iar a treia persoană este un bărbat din Cluj-Napoca. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, a declarat, că tinerele erau în vârstă de 21 şi, respectiv, 23 de ani, şi aveau viză de şedere legală în România, valabilă până astăzi şi se aflau pe drumul spre casă. Şoferul era român, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, a declarat că accidentul s-a produs într-o curbă, şoferul autoutilitarei intrând în depăşire.

 

 

Comenteaza