News alert Update Foto Accident cumplit în zona pieţei agroalimentare din Mihai Viteazu. O femeie a murit lovită de o autoutilitară

O femeie a murit, miercuri dimineaţa, în urma unui accident de circulaţie produs în zona pieţei agroalimentare din Mihai Vitezu.

"În jurul orei 07:35, pe strada Ploieşti, din Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier mortal. Cauzele producerii accidentului au fost neasigurarea în mers cu spatele, iar pietonul accidentat mortal se află pe carosabil", transmite IPJ Cluj. Victima este o femeie de 66 ani din Cluj-Napoca. Şoferul autoutilitarei are 25 ani şi este din judeţul Mureş. Nu consumase alcool. Pe numele acestuia va fi deschis dosar pentru ucidere din culpă. 

Conform ISU Cluj, paramedicii SMURD au fost efectuate manevre de resuscitare pentru femeia în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului.

Comenteaza