News alert Accident feroviar. Trenul Cluj - București a intrat într-un autoturism

Accident feroviar. Trenul Cluj - București a intrat într-un autoturism
Accident feroviar. Trenul Cluj - București a intrat într-un autoturism
Accident feroviar. Trenul Cluj - București a intrat într-un autoturism

Traficul feroviar este oprit, duminică, între Baru Mare şi Pui, în judeţul Hunedoara, după ce trenul IR 1836 care circulă de la Cluj-Napoca la Bucureşti a lovit o maşină. O femeie a fost rănită.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), traficul feroviar era oprit pe secţia de cale ferată 202, între staţiile Baru Mare şi Pui, din judeţul Hunedoara, în zona localităţii Livadia, din cauza unui accident.

„Trenul IR 1836, pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti, a surprins un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere, de la kilometrul feroviar 49+739 de metri, în zona localităţii Livadia. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto”. Circulaţia rutieră pe DN66 Haţeg - Petroşani, care intersectează calea ferată, se desfăşura în condiţii normale, mai arată Centrul Infotrafic.

Potrivit primelor date ale poliţiştilor, vinovată de producerea accidentului este o femeie de 50 de ani, din judeţul Gorj, care nu a respectat semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea peste calea ferată, fiind lovită de trenul Inter Regio, format din locomotivă şi două vagoane.

"În cauză a fost întocmit dosar penal", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu. Pasagera care se afla în autoturismul lovit de tren, o femeie de 62 de ani, nu a solicitat îngrijiri medicale. 

Comenteaza