Accident grav în Cluj. Trei morţi şi patru răniţi, după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Accident grav în Cluj. Trei morţi şi patru răniţi, după ce un autoturism a intrat pe contrasens
Trei oameni au murit și alți patru au fost răniți, marți seara, într-un accident produs pe Drumul Național 1 R, pe raza comunei Călățele, din județul Cluj. Incidentul s-a petrecut după ce șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal cu o altă mașină.

"În noaptea de marţi spre miercuri, pe DN1 R, pe raza comunei Călăţele, sat Călata, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor patru. Conform primelor cercetări, un bărbat de 38 de ani, din comuna Rona de Sus, judeţul Maramureş, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 R, pe direcţia Beliş - Huedin, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din oraşul Huedin. Accidentul s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto, precum şi a unui bărbat de 24 de ani, din Huedin, pasager în autovehiculul care circula pe direcţia Huedin-Beliş", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

De asemenea, un tânăr de 17 ani și un copil de 3 ani, cetățeni irlandezi, pasageri în autovehiculul care a pătruns pe sensul opus, au suferit leziuni grave, iar doi tineri, ambii de 17 ani, din Huedin, pasageri în același autoturism, au fost răniți ușor.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactiate cauzele producerii accidentului.

 

Comenteaza