News alert Update Video Foto ACCIDENT GRAV în Florești cu victimă DECEDATĂ. Autobuz CTP implicat și TRAFIC BLOCAT pe ambele sensuri

ACCIDENT GRAV în Florești cu victimă DECEDATĂ. Autobuz CTP implicat și TRAFIC BLOCAT pe ambele sensuri
ACCIDENT GRAV în Florești cu victimă DECEDATĂ. Autobuz CTP implicat și trafic blocat
ACCIDENT GRAV în Florești cu victimă DECEDATĂ. Autobuz CTP implicat și trafic blocat
ACCIDENT GRAV în Florești cu victimă DECEDATĂ. Autobuz CTP implicat și trafic blocat
ACCIDENT GRAV în Florești cu victimă DECEDATĂ. Autobuz CTP implicat și trafic blocat

Salvatorii clujeni au anunțat în dimineața de luni, 10 aprilie o intervenție la un grav accident rutier petrecut în comuna Florești, județul Cluj în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz CTP. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un grav accident rutier petrecut în comuna Florești.

În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz al Companiei de Transport Public.

Într-unul dintre autoturisme se aflau încarcerate două femei de aproximativ 50 de ani, astfel că pompierii au desfășurat imediat operațiunile de descarcerare.

În cazul uneia dintre acestea s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate medicii au constatat decesul victimei.

Cealaltă femeie a fost transportată la spital. Ulterior a fost transportat la spital și un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Referitor la pasagerii din autobuz, niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale. În acest moment, traficul este blocat”, a transmis ISU Cluj. 

La misiune a luat parte echipajul de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială și o ambulanță SMURD. De asemenea, am intervenit cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și o ambulanță SMURD de la Garda Gilău, a mai transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
"În această dimineață, 10 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în afara localității Florești.

Conform primelor cercetări a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, care conducea autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

În urma impactului, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat pe sensul ei de mers, iar autoturismul condus de femeie a acorșat un autobuz care circula înspre Cluj-Napoca.

Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul femeii. Totodată, în urma evenimentului au rezultat două victime, transportate la spital petru mai multe investigații de specialitate.

Testările alcoolscopice a celorlalți conducători auto implicați în accidet au indicat rezultate negative. Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri", au transmis poliţiştii clujeni luni dimineaţa. 

Comenteaza