News alert Foto Accident grav la Cluj. Microbuz făcut zob după un impact cu o dubă/ Mai multe persoane rănite

Accident grav la Cluj. Microbuz făcut zob după un impact cu o dubă/ Mai multe persoane rănite
Accident grav la Cluj. Microbuz făcut zob de o dubă/ 10 persoane rănite
Accident grav la Cluj. Microbuz făcut zob de o dubă/ 10 persoane rănite

Un accident rutier soldat cu rănirea mai multor persoane a avut loc luni între localitățile clujene Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs între localitățile Bogata de Sus și Bogata de Jos.

Solicitarea pentru intervenția salvatorilor a fost înregistrată în jurul orei 14.40, prin care se anunța faptul că o persoană necesită asistență medicală de urgență în urma unui eveniment rutier.

Echipajul SMURD a găsit la fața locului un microbuz și o autoutilitară avariate, iar 10 persoane de la fața locului au solicitat consultul acestora. Dintre acestea patru persoane au fost transportate la spital, care prezentau afecțiuni ușoare la evaluarea primară.

"Conform informațiilor furnizate, un conducător de 48 de ani, din comuna Vad, care se deplasa la volanul unui autovehicul ce efectua transport public de persoane, pe DC 177, din direcția municipiului Dej spre localitatea Calna, ajuns pe un sector de drum în curbă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vad", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, în urma evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului de 31 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Totodată, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, au fost transportați doi bărbați de 63 și 64 de ani, din comuna Vad si municipiul Cluj-Napoca, precum și o tânără de 17 ani din comuna Vad, toți pasageri în autovehiculul destinat transportului de persoane. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

loading...
Comenteaza