Accident grav la Cluj. Un mopedist s-a izbit de un cap de pod și a zburat câțiva metri în aer FOTO/VIDEO

Accident grav la Cluj. Un mopedist s-a izbit de un cap de pod și a zburat câțiva metri în aer FOTO/VIDEO
Accidentul de circulatie a avut loc marţi seara, când, un bărbat care conducea un scuter a pierdut, într-o curbă, controlul mopedului şi a fost proiectat în șanțul din beton de pe marginea șoselei.

Din primele informaţii, un mopedist în vârstă de 43 de ani din Viile Dejului, judeţul Cluj, a pierdut într-o curbă controlul scuterului şi a ajuns în şanţul din beton de pe marginea şoselei, scrie dejeanul.ro. În urma impactului extrem de puternic, bărbatul a fost aruncat la câţiva metri distanţă, iar mopedul acestuia a fost distrus aproape în totalitate.

Vecinii acestuia au fost martori la întreagă scenă şi au sunat la 112. În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor. Paramedicii i-au acordat bărbatului primele îngrijiri, după care l-au transportat la spital. Bărbatul a suferit răni destul de serioase, în special la membre.

Se pare că bărbatul rănit nu este proprietarul scuterului. Acesta ar fi văzut nişte adolescenţi din vecini cum vor să pornească mopedul, iar când au reuşit acest lucru, a vrut să îl încerce.

Deşi a fost avertizat de aceştia că mopedul nu are toate actele în regulă, i-a ignorat şi a pornit la drum. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Comenteaza