ACCIDENT în Cluj: A intervenit descarcerarea pentru două victime cu diverse traumatisme

ACCIDENT în Cluj: A intervenit descarcerarea pentru două victime cu diverse traumatisme

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în seara de miercuri 7 septembrie pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat la un accident rutier petrecut pe strada Șomcutului din municipiul Dej, județul Cluj. 

”La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea erau blocate două femei care prezentau diverse traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperante.

Totodată, a fost asigurat accesul salvatorilor către victime, în vârstă de cca 60 și 70 de ani, folosind utilajele de descarcerare, iar apoi au fost extrase din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite.

Acestea au fost preluate de către cele două echipajele SAJ, prezente la locul evenimentului, și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis miercuri seara purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Comenteaza