Update Video ACCIDENT în Cluj-Napoca. 4 victime primesc îngrijiri medicale

ACCIDENT în Cluj-Napoca. 4 victime primesc îngrijiri medicale
| Foto: ISU Cluj

În dimineaţa de luni 13 martie a avut loc un accident pe strada Borhanciului din Cluj-Napoca în care au fost implicate două maşini.  

"Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Borhanciului.

În accident au fost implicate două autoturisme. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 51 de ani primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor SAJ.

Cu toții sunt conștienți și cooperanți. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ", a transmis ISU Cluj.

"Încă un bărbat de aproximativ 30 de ani este evaluat de echipajul SAJ", a completat ISU într-o comunicare de presă, informaţiile de la locul accidentului. 

UPDATE:
Toate victimele accidentului urmează să fie transportate la spital. "Toți cei 4 bărbați vor fi transportați la spital", a mai precizat ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza