ACCIDENT în Cluj-Napoca între două "Merţane". Cu amiabila pe capota făcută praf

ACCIDENT în Cluj-Napoca între două "Merţane". Cu amiabila pe capota făcută praf
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Un accident de circulație s-a produs, în dimineața de joi, 9 martie, la intersecția străzilor Ion Meşter şi Câmpului din Cluj-Napoca.

Un martor care a postat fotografia de la locul accidentului pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj spune că unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate şi că acesta ar fi cauza producerii acestui accident

Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar mașinile au fost trase din stradă, cei doi șoferi rezolvând problema cu o "amiabilă".

"Accident fără victime în intersecția Str. Ion Meșter și Str. Câmpului. Probabil neacordare de prioritate între două "merțe". Se circulă normal acum", a transmis martorul accidentului din Mănăştur. 

Strada Câmpului devine tot mai periculoasă. În urmă cu două spătămâni un bărbat a fost lovit violent de o mașină în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni la câţiva metri distanţă de locul unde s-a produs accidentul din dimineaţa aceasta.

Citeşte şi: Accident în Mănăștur: Pieton izbit în PLIN pe trecere. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!
 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza