Update Foto ACCIDENT în judeţul Cluj cu 4 autoturisme implicate

ACCIDENT în judeţul Cluj cu 4 autoturisme implicate
| Foto: IPJ Cluj

În dimineaţa de luni, 26 iunie, a avut loc un accident în judeţul Cluj în care au fost implicate 4 autoturisme, a anunţat ISU Cluj. 

"Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier produs pe centură, în apropiere de municipiul Gherla.

Echipajele operative au găsit la fața locului patru autoturisme avariate și cinci persoane care au reușit să iasă singure afară din acestea. Din fericire, niciuna nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pe de altă parte, forțele noastre au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pompierii vor reveni în curând la bază", a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă. 

UPDATE IPJ Cluj:

"La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe DN1C, centura ocolitoare Gherla, în care au fost implicate 4 autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea autoturismul înspre municipiul Dej, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu 2 autovehicule conduse din sensul opus.

Conducătorul unui alt autoturism care circula înspre Cluj-Napoca ar fi încercat să evite impactul cu autoturismul bărbatului, părăsind astfel partea carosabilă.

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", au transmis şi poliţiştii clujeni informaţiile cu privire la accidentul de pe centura ocolitoare Gherla.

Comenteaza