Accident între Floreşti şi Gilău. Un autoturism a ajuns de pe şosea direct în curtea târgului de maşini

Accident între Floreşti şi Gilău. Un autoturism a ajuns de pe şosea direct în curtea târgului de maşini
Un șofer a produs un ieri un accident pe DN 1, între Floreşti şi Gilău. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului și a zburat de pe șosea direct pe terenul care găzduieşte "Târgul auto" din Gilău.

Un accident rutier soldat rănirea uşoară a două persoane, avarierea unui autovehicul şi a unui gard, a avut loc duminică, 17 august. Accidentul s-a produs pe DN1 E60, între Floreşti şi Gilău, în jurul orei 16.

Un conducător auto în vârstă de 56 ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat peste gardul care împrejmuieşte ,,Târgul auto Gilău", aflat în afara drumului public. Conducătorul auto se deplasa din direcţia Huedin spre Floreşti. Gardul care împrejmuieşte târgul auto a fost culcat la pământ, autoturismul zburând practic peste șanțul de pe marginea drumului, ajungând direct în curtea târgului de mașini.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a două femei, ambele pasagere în autoturism. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 5.000 de lei.

Comenteaza