Accident mortal în Cluj. Şoferul era băut şi a fugit de la locul faptei

Accident mortal în Cluj. Şoferul era băut şi a fugit de la locul faptei
Un clujean de 26 de ani a fost arestat preventiv după ce a provocat un accident mortal în localitatea Borşa. Era băut şi a fugit de la locul accidentului, predându-se ulterior la sediul poliţiei din localitate.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 20 august 2016, în jurul orei 01.40, pe DJ 141. Conform primelor cercetări, şoferul în cauză ar fi surprins şi accidentat un pieton care, în momentul impactului, s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Victima, un bărbat de 23 de ani, tot din comuna Borşa, a decedat. 

Oamenii legii spun că nu au găsit autovehicului implicat în accident la fața locului, ci şoferul s-a prezentat ulteriorla sediul unității de poliție. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că se afla sub influența alcoolului. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Comenteaza