News alert Update Accident mortal pe centura ocolitoare de la Gherla. A intrat într-un TIR

Accident mortal pe centura ocolitoare de la Gherla. A intrat într-un TIR

Un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa, luni seara, în jurul orei 20:30, într-un accident de circulaţie petrecut pe centura ocolitoare a municipiului Gherla.

"La data de 22 octombrie, în jurul orei 20.00, pe D.N. 1C – varianta ocolitoare a municipiului Gherla, a avut loc un accident rutier grav, fiind implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule (TIR), în urma căruia o persoană a decedat, în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 28 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1C – Varianta Ocolitoare Gherla, din direcţia Dej spre Gherla, pe fondul efectuării manevrei de depăşire, fără a se asigura corespunzător, a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula regulamentar din sens opus şi era condus de un bărbat de 57 de ani din Cluj-Napoca", transmite IPJ  Cluj. 

În urma accidentului, conducătorul auto de 28 de ani, a decedat, iar cele două autovehicule au suferit avarii. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza