ACCIDENT pe DN1, în judeţul Cluj. A ajuns la spital după un viraj fără asigurare pe linia continuă

ACCIDENT pe DN1, în judeţul Cluj. A ajuns la spital după un viraj fără asigurare pe linia continuă

În dimineaţa de joi, 18 ianuarie a avut loc un accident de circulaţie în judeţul Cluj, localitatea Ciucea, în urma căruia un şofer a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

"La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident produs pe DN1 E60, în localitatea Ciucea.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 56 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare de pe loc, iar ulterior ar fi efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus în același sens de mers, de un bărbat, de 41 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul de 56 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza