ACCIDENT sau CASCADORIE în judeţul Cluj: Ce manevră a făcut şoferul ca să "parcheze" cu roţile în sus, tocmai în şanţ

ACCIDENT sau CASCADORIE în judeţul Cluj: Ce manevră a făcut şoferul ca să "parcheze" cu roţile în sus, tocmai în şanţ
| Foto: ISU Cluj

Salvatorii clujeni au anunţat în dimineaţa de luni, 5 februarie, o intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Cetan din judeţul Cluj, unde au găsit o maşină răsturnată. 

În imagina transmisă de salvatorii clujeni se observă o maşină în şanţ, dar cu roţile în sus. Întrebarea care se ridică este ce manevră a putut face în trafic şoferul autoturismului ca să reuşească o asemenea performanţă care seamănă mai degrabă cu o cascadorie, din moment ce nu au fost persoane rănite. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Cetan, comuna Vad.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, fără ocupanți în interiorul acestuia.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin decuplarea bornelor bateriilor, precum și măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident", a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza