Accident tragic în Piatra Craiului. Un bărbat din Cluj și o femeie au decedat, după ce au căzut într-o râpă

Accident tragic în Piatra Craiului. Un bărbat din Cluj și o femeie au decedat, după ce au căzut într-o râpă
| Foto: realitatea.net

Două persoane - o femeie şi un bărbat - au murit după ce au căzut într-o râpă, în zona Dâmbovicioara.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, şi o femeie care avea 45 de ani şi era din judeţul Harghita, potrivit ISU Argeș.

Cei doi participau la Maratonul Pietrei Craiului, cu plecare şi sosire în Zărneşti, judeţul Braşov, şi traseu pe creasta Pietrei Craiului, după cum a precizat sursa citată.

"Salvamontul a intervenit pentru recuperarea bărbatului, care încă era în viaţă. Ulterior, ambele persoane au fost declarate decedate. Până în acest moment a fost identificat numai bărbatul - 39 de ani, din Cluj-Napoca", arată ISU Argeş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi identificarea femeii, atunci când aceasta va fi recuperată de salvamontişti.

Anterior, ISU Argeş informa că la locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator - pentru care s-au făcut manevre de resuscitare de către Salvamont - şi un bărbat cu ambele picioare fracturate. Pe timpul transportului către spital, starea de sănătate a bărbatului s-a agravat şi acesta a intrat în stop cardio-respirator.

Nici femeia şi nici bărbatul nu au răspuns manevrelor de resuscitare. 

Comenteaza