Acoperişul de la Florin Piersic, rampă de depozitare a molozului FOTO

Acoperişul de la Florin Piersic, rampă de depozitare a molozului FOTO
Prins în febra renovării apartamentului, un clujean a găsit o metodă ingenioasă de a-şi depozita deşeurile rezultate în urma lucrărilor: le-a pus, în saci, pe acoperişul unei clădiri din centrul oraşului.

Situaţia ne-a fost adusă la cunoştinţă de un cetăţean ce s-a semnat drept "un clujean căruia îi pasă de oraş". Acesta a trimis pe adresa redacţiei două fotografii în care se pot observa cum zeci de saci umpluţi, cel mai probabil, cu moloz, au fost depozitaţi tocmai pe acoperişului cinematografului Florin Piersic. 

"Câtă nesimţire! Cineva care îşi renovează apartamentul deasupra la cinema Republica a găsit de cuviinţă să amenajeze o "rampă" de depozitare pentru materialele de construcţie exact pe tavanul cinematografului Republica (Florin Piersic). Să le fie ruşine!!!", a scris un cetăţean care s-a semnat drept "un clujean căruia îi pasă de oraş", ne-a scris el.

În mod normal clujeanul care a depozitat aceşti saci trebuia să încheie un contract cu o firmă de salubrizare, care să trimită un echipaj şi să colecteze deşeurile produse în urma lucrărilor.

Dacă ați surprins şi dumneavoastră alte situații asemănătoare, trimiteţi-ne imaginile pe adresa redactie@ziuadecj.ro sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Comenteaza