Acțiune anti-furt într-o comună clujeană. Au fost confiscate televizoare, telefoane mobile și parfumuri

Acțiune anti-furt într-o comună clujeană. Au fost confiscate televizoare, telefoane mobile și parfumuri
Polițiștii clujeni au efectuat șase percheziții pe raza comunei Așchileu, într-o acțiune care a vizat prevenirea și combaterea furturilor din locuințe. Oamenii legii au ridicat mai multe bunuri a căror proveniență nu putea fi dovedită: de la drujbe și flex-uri până la televizoare, laptop-uri sau parfumuri.

Poliţiştii clujeni au acţionat pe raza comunei Aşchileu, judeţul Cluj, pentru a preveni şi combate faptele antisociale. Vineri, 7 august, peste 20 poliţişti din cadrul Poliţiei Gherla, Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au acţionat pe raza comunei Aşchileu pentru prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe.

Poliţiştii au avut în vedere protejarea patrimoniilor publice şi private, prin depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni. De asemenea, s-a vizat identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

S-au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare pe baza mandatelor emise de Judecătoria Gherla şi au fost ridicate mai multe bunuri a căror provenienţă nu putea fi dovedită, cum ar fi drujbe, maşini de găurit, flex-uri, cabluri electrice, telefoane mobile, motoare, televizoare, pompe de apă, ceasuri, bicicletă, DVD player, laptop-uri, boxe audio, parfum, pantofi sport, scule.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat doi tineri, de 18 ani, ambii din comuna Aşchileu Mare, bănuiţi că ar fi comis cinci furturi din locuinţe.

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii continuă acţiunile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor pentru a reduce numărul de fapte antisociale şi pentru a menţine ordinea şi siguranţa comunităţii.

 

Comenteaza