Acțiune de amploare a polițiștilor clujeni. Peste 200 de mașini au fost oprite în trafic noaptea trecută

Acțiune de amploare a polițiștilor clujeni. Peste 200 de mașini au fost oprite în trafic noaptea trecută
| Foto: IPJ Cluj

IPJ Cluj a anunțat că agenții clujeni au desfășurat o acțiune pentru reducere riscului ruter în noaptea de vineri spre sâmbătă.

“În noaptea de 13/14 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj, Serviciului Rutier, alături de cei ai Secțiilor 1-7 Poliție au acționat pe arterele municipiului Cluj-Napoca pentru reducerea riscului rutier și impunerea respectării prevederilor legale de către toți participanții la trafic.

Astfel, în intervalul orar 23.00-03.00, în cadrul activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au verificat peste 200 de autovehicule și legitimat circa 240 de persoane.

Abaterile constatate au condus la aplicarea a 48 de sancțiuni contravenționale, reținerea unui număr de 6 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare”, a anunțat IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au oferit și exemplul unui bărbat care circula prin oraș fără permis de conducere.

“Un bărbat care se deplasa cu un autoturism pe strada Maramureșului a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier în jurul orei 01.00.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că acesta nu era deținătorul unui permis de conducere.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza