Administraţiile financiare şi direcţiile generale ale finanţelor publice, închise de joi până marți

Administraţiile financiare şi direcţiile generale ale finanţelor publice, închise de joi până marți
Activitatea la ghişeele tuturor administraţiilor financiare şi direcţiilor generale ale finanţelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită între 30 iunie și 5 iulie.

Activitatea la ghişeele tuturor administraţiilor financiare şi direcţiilor generale ale finanţelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită în perioada 30 iunie, ora 12:00 - 5 iulie, ora 08:30.

Potrivit ANAF, în perioada respectivă, la administraţiile financiare din toată ţara vor funcţiona doar centrele de asistenţă telefonică a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro rămân active doar paginile de informare a contribuabililor. Trezoreriile din toate administraţiile financiare vor lucra program normal în ziua de 30 iunie, continuând cu toate operaţiunile de închidere a lunii, urmând ca în data de 4 iulie să se deschidă numai trezoreriile rămase dupa reorganizare.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală trece în această perioadă printr-un amplu proces de reorganizare şi modernizare. Acesta presupune şi rearondarea contribuabililor începând cu data de 1 iulie, la noile administraţii fiscale.

 

 

Comenteaza