Adolescenți, tâlhăriți în plină stradă, la Cluj-Napoca. Au fost amenințați cu cuțitul pentru un telefon și niște bani

Adolescenți, tâlhăriți în plină stradă, la Cluj-Napoca. Au fost amenințați cu cuțitul pentru un telefon și niște bani

Polițiștii clujeni au reținut un tânăr de 19 ani, care ar fi refuzat să restituie un telefon unui tânăr de 15 ani, amenințându-l cu violența, iar, ulterior, ar fi sustras un telefon și bani de la doi tineri de 14 ani, pe care i-a amenințat cu cuțitul.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Biroului de Investigații Criminale au reținut, miercuri, 2 martie, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din municipiul Gherla, bănuit de tâlhărie și tâlhărie calificată.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit faptul că marți, 1 martie, în jurul orei 12.15, aflându-se în zona Piaței Mihai Viteazu din municipiul Cluj-Napoca, acesta ar fi refuzat să restituie un telefon mobil unui tânăr de 15, amenințându-l cu acte de violență.

Ulterior, în jurul orei 13.30, aflându-se pe strada Ion Popescu Voitești, cel în cauză cauză ar mai fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani de la alți doi tineri, de 14 ani, prin amenințarea cu acte de violență și cu ajutorul unui obiect contondent, de față la săvârșirea faptelor aflându-se și tânărul de 15 ani, care îl urmărise până în respectiva locație.

"Activitățile investigativ operative demarate în cauză au condus la identificarea persoanei bănuite de activitatea infracțională, iar în baza semnalmentelor furnizate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca l-au depistat pe acesta la data de 3 martie a.c.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore în baza probatoriului administrat, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

În cursul acestei zile, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza